Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Natronkake (frå Høydalane i Flora)

Oppskriften har fått 5,3 poeng. 5,3 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,68 Kcal: 221,66 Fett: 2,36 gr Protein: 5,61 gr Karbo: 43,93 gr
Mettet fett: 1,20 gr Kostfiber: 1,13 gr Salt av natrium: 0,05 gr
Oppskriften har hatt 13974 lesere! 13974 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkegg
2kopp(er)sukker
1literkefir
1tsnatronIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3tshjortesaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1,2literkveitemjøl
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater79,27 prosent
Protein10,12 prosent
Fett9,58 prosent
Kostfiber1,01 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 36,55

Pris pr kaker

Kr 0,51
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 72 kaker

Visp saman egg og sukker. Bland noko av mjølet med natron og hjortesalt og bland alt til ein laus deig. Ha mjøl i eit stort fat. Legg ei skei deig i mjølet. Ein kan lage fleire kaker om gongen. Ta mjøl rundt heile deigklumpen før ein tek dei i handa og vender nokre gonger. Legg dei på takka eller tør steikepanne, klapp dei litt utover dersom dei er for tjukke. Steik ved middels varme.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Solpannekaker hos oss.Les mer om Grove pannekaker hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:17683



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen