Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Naturrispilaff(AB.0.A.B)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,4dlnaturris
5dlvann
2ssolivenolje
4feddhvitløk, presset
1stk storgulrot i småbiter
1,25dlvann
0,6dlfersk finhakket koriander
1dashsalt


Annonse


Næringsdeklarasjon for Naturrispilaff(AB.0.A.B) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96,72226,81Kcal
Protein1,754,10gram
Karbohydrat15,3636,02gram
Kostfiber1,002,35gram
Fett2,926,85gram
Mettet fett0,330,77gram
Salt0,120,27gram
Pris på oppskriftenKr 1,27Kr 2,98Kroner
Hele oppskriften veier938 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp ris og 5 dl vann. La det dampe i ca 40 minutter til alt vannet er absorbert. Kontroller risen.
i mens varmes det opp olivenolje i en panne. Surr hvitløken en stund. Tilsett gulrot og vend rundt. Tilsett 1,25 dl vann og la det syde til gulerøttene er møre. Pass på at det er nok vann.
Ha i koriander de siste minuttene og la det dampe. Bland dette med risen og salt etter smak. Server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14280)
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rispanne med laks og crabstick.Rispanne med laks og crabstick.
Denne retten har 124,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.