Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nepespa




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgkålrot i skiver
2,5litervann
0,5kglammekjøtt, tørket og røkt
1litermelk
1dlhvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nepespa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier66,49587,33Kcal
Protein3,7633,21gram
Karbohydrat3,1027,38gram
Kostfiber0,675,92gram
Fett4,1937,01gram
Mettet fett2,0818,37gram
Salt0,383,32gram
Pris på oppskriftenKr 2,12Kr 18,73Kroner
Hele oppskriften veier5 300 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok kjøttet i vann i ca 2 timer.
Kålroten legges i vannet de siste 15 minuttene. Lag jevning av mel og melk. Ta opp kjøttet og kålroten og hold det varmt.
Rør inn jevningen i kraften og kok ca 5 minutter. Smak til med salt.
Kjøtt og kålrot serveres ved siden av.

Server med Valle lefse

Julemat fra Valle i Setesdal.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2822)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.