Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Neslesuppe

Oppskriften har fått 4,9 poeng. 4,9 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Oppskriften har hatt 10829 lesere! 10829 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1,5liternesler
2sssmør
2sshvetemel
1litergrønnsakbuljong
salt, pepper
hakket gressløk
kjørvel
kokte, halve egg
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Neslesuppe er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Magnus Thor Magnusson
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett




Neslesuppe.

Fremgangsmåte:

Nesleskudd/ blader av eldre nesler skylles og forvelles noen minutter i kokende vann.
Ta opp neslene med hullsleiv.
Ta vare på vannet.
Hakk/mal neslene eller bruk hele nesleblader.
Smelt smøret i en stor gryte. Rør i melet og spe med neslekraften og buljong til ca. 1 ½ liter.
Tilsett neslene.
Smak til med salt og pepper, hakket gressløk og kjørvel. Ha 1-2 halve kokte egg i hver tallerken ved servering. .

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 46,42142,747,1 %
Fett: 3,5410,89 gr15,6 %Fett68,63 %
Protein: 1,344,12 gr8,2 %Protein11,54 %
Karbo: 2,016,18 gr2,1 %Karbo17,32 %
Fiber: 0,581,78 gr5,9 %Fiber2,49 %
Mettet fett: 2,176,67 gr33,4 %
Salt: 0,983,00 gr60,0 %
Hele oppskriften veier 1230 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,71 .-
Pris 4 porsjonerKr. 45,63 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 11,41.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kjørvelsuppe til 4 hos oss.Les mer om Neslesuppe med smilende egg hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2345



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser