Gå til forsiden av matoppskrift.no



Neslesuppe

Bilde av Neslesuppe.
Fotograf: Magnus Thor Magnusson
Oppskriften på Neslesuppe har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1,5liternesler
2sssmør
2sshvetemel
1litergrønnsakbuljong
salt, pepper
hakket gressløk
kjørvel
kokte, halve egg


Fremgangsmåte:

Nesleskudd/ blader av eldre nesler skylles og forvelles noen minutter i kokende vann.
Ta opp neslene med hullsleiv.
Ta vare på vannet.
Hakk/mal neslene eller bruk hele nesleblader.
Smelt smøret i en stor gryte. Rør i melet og spe med neslekraften og buljong til ca. 1 ½ liter.
Tilsett neslene.
Smak til med salt og pepper, hakket gressløk og kjørvel. Ha 1-2 halve kokte egg i hver tallerken ved servering. .


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2345)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 46,7 Kcal Forklaring?
Protein 1,02 g
Fett 3,46 g
Karbo 2,58 g
Pris 3,72.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!