Aktuelt akkurat nå!
Smoothies...Sommermat...Grillmat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Neslesuppe

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1,5liternesler
2sssmør
2sshvetemel
1litergrønnsakbuljong
salt, pepper
hakket gressløk
kjørvel
kokte, halve egg

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 46,1 Kcal
Protein 1,26 g
Fett 3,54 g
Karbo 2,01 g
Pris 3,71.- kr

Fremgangsmåten:

Nesleskudd/ blader av eldre nesler skylles og forvelles noen minutter i kokende vann.
Ta opp neslene med hullsleiv.
Ta vare på vannet.
Hakk/mal neslene eller bruk hele nesleblader.
Smelt smøret i en stor gryte. Rør i melet og spe med neslekraften og buljong til ca. 1 ½ liter.
Tilsett neslene.
Smak til med salt og pepper, hakket gressløk og kjørvel. Ha 1-2 halve kokte egg i hver tallerken ved servering. .



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Suppe
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Oppskriften har hatt 14678 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,7 poeng totalt (av max 6) fra 10 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2345)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!