Neslesuppe

Bilde av Neslesuppe.
Fotograf: Magnus Thor Magnusson

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1,5liternesler
2sssmør
2sshvetemel
1litergrønnsakbuljong
salt, pepper
hakket gressløk
kjørvel
kokte, halve egg


Fremgangsmåte:

Nesleskudd/ blader av eldre nesler skylles og forvelles noen minutter i kokende vann.
Ta opp neslene med hullsleiv.
Ta vare på vannet.
Hakk/mal neslene eller bruk hele nesleblader.
Smelt smøret i en stor gryte. Rør i melet og spe med neslekraften og buljong til ca. 1 ½ liter.
Tilsett neslene.
Smak til med salt og pepper, hakket gressløk og kjørvel. Ha 1-2 halve kokte egg i hver tallerken ved servering. .


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2345)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 46,42 Kcal
Protein 1,26 g
Fett 3,54 g
Karbo 2,09 g
Pris 3,71.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!