Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Neslesuppe

Oppskriften har fått 4,9 poeng. 4,9 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,71 Kcal: 46,42 Fett: 3,54 gr Protein: 1,34 gr Karbo: 2,01 gr
Mettet fett: 2,17 gr Kostfiber: 0,58 gr Salt av natrium: 0,98 gr
Oppskriften har hatt 9451 lesere! 9451 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1,5liternesler
2sssmør
2sshvetemel
1litergrønnsakbuljong
salt, pepper
hakket gressløk
kjørvel
kokte, halve egg
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater17,32 prosent
Protein11,54 prosent
Fett68,63 prosent
Kostfiber2,49 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 45,63

Pris pr porsjon

Kr 11,41
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Magnus Thor Magnusson
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett




Neslesuppe.

Fremgangsmåte:

Nesleskudd/ blader av eldre nesler skylles og forvelles noen minutter i kokende vann.
Ta opp neslene med hullsleiv.
Ta vare på vannet.
Hakk/mal neslene eller bruk hele nesleblader.
Smelt smøret i en stor gryte. Rør i melet og spe med neslekraften og buljong til ca. 1 ½ liter.
Tilsett neslene.
Smak til med salt og pepper, hakket gressløk og kjørvel. Ha 1-2 halve kokte egg i hver tallerken ved servering. .




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Brenneslesuppe hos oss.Les mer om Kjørvelsuppe til 4 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2345



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen