Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Newburgsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3sssmør
2,5dllettpisket kremfløte
5sstørr sherry eller madeira
0,5tssalt
1knivsoddCayennepepper
3stkeggeplommer, godt sammenpisket
hummerrogn, hvis tilgjengelig


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Newburgsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier386,92561,29Kcal
Protein3,274,74gram
Karbohydrat1,942,81gram
Kostfiber0,010,01gram
Fett39,1156,74gram
Mettet fett24,2835,22gram
Alkohol2,01 %
Salt1,071,55gram
Pris på oppskriftenKr 7,56Kr 10,97Kroner
Hele oppskriften veier435 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 3 ¾ dl)

Sett den øvre delen av en dobbeltkoker direkte på platen ved svak varme og smelt smøret. Tilsett fløten. Når fløten er varm, men ikke kokende, rører du inn 4 ss sherry eller madeira, salt og kajennepepper. Varm opp nesten til kokepunktet.

Plasser fløteblandingen over kokende vann i den nederste delen av dobbeltkokeren.

Rør inn eggeplommene og pisk til sausen har tyknet og er glatt. Serveres den til hummer, tilsettes rogn for ekstra smak.

Rør inn den siste ss med sherry eller madeira rett før servering. Serveres rykende varm til hummer, scampi, kamskjell eller nykokte grønnsaker, som blomkål, broccoli eller asparges.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7542)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fløtesaus 3.Fløtesaus 3.
Denne retten har 202,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fløtesaus til kalkun.Fløtesaus til kalkun.
Denne retten har 94,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også John Olav`s fiskesaus.John Olav`s fiskesaus.
Denne retten har 347,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brunost- og appelsinsaus.Brunost- og appelsinsaus.
Denne retten har 345,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sennepsaus 6.Sennepsaus 6.
Denne retten har 318,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brun saus til vilt, kalv og lam.Brun saus til vilt, kalv og lam.
Denne retten har 209,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.