Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nobisdressing




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkegg
Ca 2,5tshvitvinseddik
1tssennep, fransk lys type
2krmsalt
1krmpepper svart, malt
2ssfinskåret gressløk
2dlolje (ikke olivenolje)
0,5feddhvitløk, presset


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nobisdressing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier616,97429,01Kcal
Protein2,892,01gram
Karbohydrat0,430,30gram
Kostfiber0,300,21gram
Fett67,0146,60gram
Mettet fett0,600,42gram
Salt0,900,62gram
Pris på oppskriftenKr 6,34Kr 4,41Kroner
Hele oppskriften veier278 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok egget i 3 minutter - hverken mer eller mindre! Legg egget i når vannet blir lunkent, skru opp varmen og begynn å ta tiden når det begynner å dannes små bobler i vannet. Sprekker egget, må man begynne forfra ogjen - det er viktig at egget blir virkelig bløtkokt. Ta egget ut av skallet med en teskje og ha det rett i hurtigmikser eller food processor.

Ha også i hvitvinseddik, sennep, salt, pepper og finhakket gressløk. Bland dette sammen med egget.

Tilsett deretter oljen i en tynn stråle mens maskinen går. Stopp maskinen, smak dressingen til med hvitløksfedd, og bland igjen. Dressingen blir så tykk at det er best å servere den ved siden av i en liten skål. Man kan også fortynne den med litt vann.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9617)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dressing
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Salatdressing 2.Salatdressing 2.
Denne retten har 660,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 72,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fransk dressing 2.Fransk dressing 2.
Denne retten har 639,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 70,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syrlig dressing.Syrlig dressing.
Denne retten har 671,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 73,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Honey mustard.Honey mustard.
Denne retten har 600,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 58,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Basilikum aioli.Basilikum aioli.
Denne retten har 726,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 79,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vårdressing.Vårdressing.
Denne retten har 650,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 71,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitrondressing 7.Sitrondressing 7.
Denne retten har 519,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 55,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vinagrette 2.Vinagrette 2.
Denne retten har 218,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fransk dressing 4.Fransk dressing 4.
Denne retten har 667,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 72,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fransk dressing 1.Fransk dressing 1.
Denne retten har 354,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 37,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Asiatisk dressing.Asiatisk dressing.
Denne retten har 320,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sennepsdressing med eggeplomme.Sennepsdressing med eggeplomme.
Denne retten har 524,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 54,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Aioli 8.Aioli 8.
Denne retten har 714,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 77,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Valmuedressing.Valmuedressing.
Denne retten har 539,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 46,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.