Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nordmarksuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgbeinfritt kjøtt av elg
4tykk(e) skive(r)bacon
250grskogssopp (flere sorter)
1stk storløk
1stkpurre
1tstimian
1dashsalt
hvit pepper
1literviltbuljong
0,5litertyttebærsaft
fløte


Annonse


Næringsdeklarasjon for Nordmarksuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier66,80530,71Kcal
Protein8,0563,96gram
Karbohydrat4,4335,20gram
Kostfiber0,705,56gram
Fett1,7213,66gram
Mettet fett0,544,29gram
Salt0,524,14gram
Pris på oppskriftenKr 11,02Kr 87,55Kroner
Hele oppskriften veier3 178 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del kjøttet i små terninger. Skjær baconet i strimler. Rens soppen og del den i store biter. Del løk og purre i ringer.

Brun smøret. Stek soppen, baconet, løken og purren og ta alt opp igjen. Tilsett kjøtt og krydder. Hell på buljong og tyttebærsaft, smak til og la det putre under lokk en snau time. Tilsett løk, sopp, purre og bacon. La suppen trekke videre en stund. Pisk inn fløte og smak til igjen.

Suppen serveres på varme tallerkener med flatbrød og rørte tyttebær til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13879)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.