Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Norsk kongekrabbe med potetkrem




Krabba kan renses en dag i forvei, poteter kan skrelles dagen før, men selve kremen bør kokes samme dagen. Stekesjyen kan godt lages et par dager i forveien.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grkongekrabbeklør, 2 stk
1sssmør
1dashsort pepper
600grmandelpoteter
1dlmelk
1dlfløte
50grsmør
salt og pepper
50grusaltet smør
0,5stksitron
1stksjalottløk, finhakket
1cmfinrevet frisk pepperot
2sssoyasaus


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Norsk kongekrabbe med potetkrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144,79485,34Kcal
Protein5,3918,07gram
Karbohydrat6,2520,95gram
Kostfiber0,652,18gram
Fett10,7736,10gram
Mettet fett6,8823,06gram
Salt0,963,21gram
Pris på oppskriftenKr 9,77Kr 32,75Kroner
Hele oppskriften veier1 341 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del klørne i serveringsstykker.
Stek dem forsiktig i smøret i en panne, tar ca 1 og 1/2 minutt, krydre. Skrell poteter og kok opp, la trekke til de er helt møre.
Slå av vannet, mos potetene godt, ha i fløte, melk og smør, visp kraftig en stund slik at den blir helt kremete og fin, smak til med salt og pepper.
Brun smøret i en kjele til det blir nøttebrunt, ta av varmen og rør inn resten av ingrediensene.
Anrett den stekte krabba oppå potetkremen, hell sausen rundt om og pynt med friske urter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 29856)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, revet tomat og soya vinaigrette.Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, r.
Denne retten har 98,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Chilikongekrabbe med lime og koriander 1.Chilikongekrabbe med lime og koriander 1.
Denne retten har 43,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.