Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nougatis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grhasselnøtter
50grmandler
3stkegg
50grsmør
100grsukker
litt vaniljesukker
4dlfløte
120grsyltet fruktskall eller ferdigkjøpt balnding


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nougatis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier369,81861,95Kcal
Protein5,1211,93gram
Karbohydrat23,0853,79gram
Kostfiber1,383,22gram
Fett28,2565,85gram
Mettet fett14,4233,61gram
Salt0,190,43gram
Pris på oppskriftenKr 6,83Kr 15,92Kroner
Hele oppskriften veier932 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern skallet av nøtter og mandler, enten ved å skålde dem eller ved å riste dem litt under grillen. Avkjøl og tørk nøttene. Ha smøret, sukkeret og vaniljesukkeret i en kjele, og knekk eggene oppi. Varmes sakte opp, under stadig omrøring. Bruk en tresleiv til å røre med. Blandingen skal bli nesten så tykk som eggerøre. Ha innholdet over i en bolle for avkjøling. Stivpisk kremen. Når eggeblandingen er avkjølt, røres mandlene, hasselnøttene og fruktblandingen inn, til det er godt blandet. Den stivpiskede kremen røres inn litt om gangen, rør godt mellom hver gang.

Kle en avlang formkakeform, ca 25 cm, med bakepapir. Hell blandingen i formen og dekk med aluminiumsfolie. Isen må stå minst 4 timer i fryseren før servering. Serveres på avkjølte tallerkner, gjerne på en fruktsaus laget av jordbær eller bringebær. Pynt med hakket syltet fruktskall, nøtter eller cocktailbær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8537)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.