Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nudler i gryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1ssolje
1stkløk, hakket
1feddhvitløk, knust
1stkrød paprika, renset og skjært i terninger
1stkgrønn paprika, renset og skjært i terninger
2stkgulrøtter i terninger
2stang(stenger)selleri i terninger
250grbacon uten svor skjært i terninger
250grkjøttdeig
6,5dlkjøttbuljong
1stklaurbærblad
1tsoregano, tørket
1dashsalt
1dashpepper
2liten bokshakkede tomater
375gransjosfileter
nyrevet parmesan


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Selleri
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nudler i gryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,18622,07Kcal
Protein5,4633,90gram
Karbohydrat3,4321,30gram
Kostfiber0,724,47gram
Fett7,0243,59gram
Mettet fett2,1213,16gram
Salt1,7610,96gram
Pris på oppskriftenKr 7,80Kr 48,43Kroner
Hele oppskriften veier2 484 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp olje i en stekepanne. Ha i løk, hvitløk, paprika, gulrot og selleri. La koke i 5 minutter og rør i bacon og kjøtt. La koke videre i 5 minutter. Ha blandingen i den fuktige leirgryten. Rør i buljong, urter, salt og pepper og tomater. Legg lokket på gryten og sett i kald ovn. Still ovnen på 240 C. La stå i 50 minutter.

Reduser ovnstemperaturen til 200 C. Rør godt om i kjøttblandingen og rør i nudlene. La stå videre med lokk i 30 minutter, eller til nudlene er myke. Blandingen skal være saftig. Smak til med salt og pepper før servering med parmesan.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7600)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.