Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Nudler med kylling og kokos

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 8,51 Kcal: 151,63 Fett: 4,91 gr Protein: 6,08 gr Karbo: 19,94 gr
Mettet fett: 4,17 gr Kostfiber: 1,68 gr Salt av natrium: 0,85 gr
Oppskriften har hatt 6554 lesere! 6554 lesere

Ingredienser

Porsjoner
200grvermicelli nudler
3,5dlkokosmelk
2feddhvitløk, hakket
1stkløk, hakket
200grhakket kyllingbrystfilet uten skinn
2ssfiskesaus
2ssbrunt sukker
2tstamarindsaus
125grbønnespirer
6stkvårløk i skiver
Sitronbåter
1stkrød chili, hakket
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater52,6 prosent
Protein16,03 prosent
Fett29,14 prosent
Kostfiber2,21 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 87,79

Pris pr porsjon

Kr 21,95
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Thailand




Fremgangsmåte:

Bløt vermicelli nudler i varmt vann i 15 minutter og drypp godt av.
Kok kokosmelken opp i en stor gryte. Tilsett hvitløk, løk og kylling. Skru ned platen og la syde i 5 minutter, til kyllingen er kokt.
Rør fiskesaus, tamarindsaus og brun farin i og kok opp.
Tilsett nudler, bønnespirer og vårløk og la syde ved lav varme i 1-2 minutter, til væsken er en del redusert. Server nudlene med et dryss hakket chili og sitronbåter.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:21270



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen