Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Nudler med kylling og kokos

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6791 lesere! 6791 lesere

Ingredienser

Porsjoner
200grvermicelli nudler
3,5dlkokosmelk
2feddhvitløk, hakket
1stkløk, hakket
200grhakket kyllingbrystfilet uten skinn
2ssfiskesaus
2ssbrunt sukker
2tstamarindsaus
125grbønnespirer
6stkvårløk i skiver
Sitronbåter
1stkrød chili, hakket
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Thailand




Fremgangsmåte:

Bløt vermicelli nudler i varmt vann i 15 minutter og drypp godt av.
Kok kokosmelken opp i en stor gryte. Tilsett hvitløk, løk og kylling. Skru ned platen og la syde i 5 minutter, til kyllingen er kokt.
Rør fiskesaus, tamarindsaus og brun farin i og kok opp.
Tilsett nudler, bønnespirer og vårløk og la syde ved lav varme i 1-2 minutter, til væsken er en del redusert. Server nudlene med et dryss hakket chili og sitronbåter.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 151,63391,0519,6 %
Fett: 4,9112,66 gr18,1 %Fett29,14 %
Protein: 6,0815,68 gr31,4 %Protein16,03 %
Karbo: 19,9451,43 gr17,1 %Karbo52,6 %
Fiber: 1,684,33 gr14,4 %Fiber2,21 %
Mettet fett: 4,1710,75 gr53,8 %
Salt: 0,852,18 gr43,7 %
Hele oppskriften veier 1031,6 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.8,51 .-
Pris 4 porsjonerKr. 87,79 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 21,95.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:21270



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser