Nudler med kylling og kokos

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
200grvermicelli nudler
3,5dlkokosmelk
2feddhvitløk, hakket
1stkløk, hakket
200grhakket kyllingbrystfilet uten skinn
2ssfiskesaus
2ssbrunt sukker
2tstamarindsaus
125grbønnespirer
6stkvårløk i skiver
Sitronbåter
1stkrød chili, hakket

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 157,14 Kcal
Protein 6,1 g
Fett 4,92 g
Karbo 21,6 g
Pris 8,24.- kr

Fremgangsmåte:

Bløt vermicelli nudler i varmt vann i 15 minutter og drypp godt av.
Kok kokosmelken opp i en stor gryte. Tilsett hvitløk, løk og kylling. Skru ned platen og la syde i 5 minutter, til kyllingen er kokt.
Rør fiskesaus, tamarindsaus og brun farin i og kok opp.
Tilsett nudler, bønnespirer og vårløk og la syde ved lav varme i 1-2 minutter, til væsken er en del redusert. Server nudlene med et dryss hakket chili og sitronbåter.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Thailand

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 7914 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,3 poeng totalt (av max 6) fra 3 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 21270)









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!