Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Nudler med kylling og kokos

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6800 lesere! 6800 lesere

Ingredienser

Porsjoner
200grvermicelli nudler
3,5dlkokosmelk
2feddhvitløk, hakket
1stkløk, hakket
200grhakket kyllingbrystfilet uten skinn
2ssfiskesaus
2ssbrunt sukker
2tstamarindsaus
125grbønnespirer
6stkvårløk i skiver
Sitronbåter
1stkrød chili, hakket
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Nudler med kylling og kokos er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Thailand




Fremgangsmåte:

Bløt vermicelli nudler i varmt vann i 15 minutter og drypp godt av.
Kok kokosmelken opp i en stor gryte. Tilsett hvitløk, løk og kylling. Skru ned platen og la syde i 5 minutter, til kyllingen er kokt.
Rør fiskesaus, tamarindsaus og brun farin i og kok opp.
Tilsett nudler, bønnespirer og vårløk og la syde ved lav varme i 1-2 minutter, til væsken er en del redusert. Server nudlene med et dryss hakket chili og sitronbåter.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 151,63391,0519,6 %
Fett: 4,9112,66 gr18,1 %Fett29,14 %
Protein: 6,0815,68 gr31,4 %Protein16,03 %
Karbo: 19,9451,43 gr17,1 %Karbo52,6 %
Fiber: 1,684,33 gr14,4 %Fiber2,21 %
Mettet fett: 4,1710,75 gr53,8 %
Salt: 0,852,18 gr43,7 %
Hele oppskriften veier 1031,6 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.8,51 .-
Pris 4 porsjonerKr. 87,79 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 21,95.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:21270



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser