Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nudler med kylling og kokos




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grvermicelli nudler
3,5dlkokosmelk
2feddhvitløk, hakket
1stkløk, hakket
200grhakket kyllingbrystfilet uten skinn
2ssfiskesaus
2ssbrunt sukker
2tstamarindsaus
125grbønnespirer
6stkvårløk i skiver
Sitronbåter
1stkrød chili, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Soya
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nudler med kylling og kokos med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier159,23414,63Kcal
Protein6,0415,73gram
Karbohydrat22,3058,07gram
Kostfiber1,022,66gram
Fett4,8712,68gram
Mettet fett4,1310,75gram
Salt0,842,20gram
Pris på oppskriftenKr 8,19Kr 21,33Kroner
Hele oppskriften veier1 042 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt vermicelli nudler i varmt vann i 15 minutter og drypp godt av.
Kok kokosmelken opp i en stor gryte. Tilsett hvitløk, løk og kylling. Skru ned platen og la syde i 5 minutter, til kyllingen er kokt.
Rør fiskesaus, tamarindsaus og brun farin i og kok opp.
Tilsett nudler, bønnespirer og vårløk og la syde ved lav varme i 1-2 minutter, til væsken er en del redusert. Server nudlene med et dryss hakket chili og sitronbåter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21270)
Kategori: Gryterett
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.