Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nudler og bønner




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grbrune bønner
1stkløk
1stkgulrot
1stang(stenger)selleri
2stktomater, flådde
50grsmør
Ca 3,5dlkraft
200gransjoser
1dashsalt
1dashpepper
basilikum
hakket persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nudler og bønner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,52418,06Kcal
Protein8,3827,91gram
Karbohydrat11,3537,80gram
Kostfiber4,3114,35gram
Fett4,2214,06gram
Mettet fett2,036,76gram
Salt0,471,58gram
Pris på oppskriftenKr 3,16Kr 10,52Kroner
Hele oppskriften veier1 332 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg bønnene i bløt natten over. Kok dem i bløtevannet til de er nesten møre, 1 1/2 - 2 timer.

Hakk løken og tomatene og skjær gulroten og sellerien i små terninger. Damp dette i smør noen minutter.

Tilsett de avsilte bønnene og la det hele koke ca 10 min.

Ha i kraften og nudlene og smak til med krydder. Dryss over persille og la retten koke ved svak varme til alt er mørt.

Server retten med reven ost.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7602)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.