Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nypesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1liternyper
3litervann
50grpotetmel
Fløte
Sukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Nypesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier11,5440,39Kcal
Protein0,090,32gram
Karbohydrat2,267,91gram
Kostfiber0,802,80gram
Fett0,060,21gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,010,03gram
Pris på oppskriftenKr 0,66Kr 2,31Kroner
Hele oppskriften veier3 500 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

De vaskede nypene renses for stilk og blomst. Settes over i kaldt vann og kokes til de går i oppløsning. Siles gjennom klede og kokes opp igjen. Jevn med potetmel utrørt i litt vann. Sukre etter smak.
Server med kremdott i hver tallerken
Tørka nyper bløtes før de kokes.

Gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967224)
Kategori: Suppe
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.