Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nypesuppe fra Lyngen




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dltørkede eller friske nyper
2,5litervann
2sspotetmel
2dlsukker
3dltykk fløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nypesuppe fra Lyngen med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier60,63243,58Kcal
Protein0,240,96gram
Karbohydrat6,7126,96gram
Kostfiber0,441,77gram
Fett3,5514,26gram
Mettet fett2,319,28gram
Salt0,010,04gram
Pris på oppskriftenKr 1,01Kr 4,06Kroner
Hele oppskriften veier3 214 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Nypene klyves og vispes om i kaldt vann til de blir rene. De tas opp, legges i nytt vann og kokes i 2 timer. Press den deretter gjennom en sikt og slå dem tilbake i kasserollen. Ha i sukkeret og kok opp.
Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann. Kok så i 2 minutter.

Fløten piskes til krem og serveres ved siden av suppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14166)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.