Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nypesuppe med rødvin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literfriske nyper eller 4 dl tørkede
1litervann
3dlrødvin
3stkkavringer
1dlrosiner
0,5stksitron, skallet
100grsukker
1,5dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nypesuppe med rødvin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier55,14192,71Kcal
Protein0,381,33gram
Karbohydrat9,3832,78gram
Kostfiber1,505,24gram
Fett0,321,12gram
Mettet fett0,060,21gram
Alkohol1,46 %
Salt0,020,07gram
Pris på oppskriftenKr 3,21Kr 11,22Kroner
Hele oppskriften veier2 097 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dersom man bruker tørkede nyper, må de bløtes. Friske nyper renses for stilk og blomst og vaskes godt. Ha dem i en kjele sammen med vann, rødvin og støtte kavringer. La dette koke under lokk til nypene er møre. Deretter moses alt gjennom en sikt.

Kok strimler av det gule skallet på sitronen sammen med litt kanel i en kjele for seg.

Ha den mosede nypesuppen tilbake i kjelen og tøm rosinene i. La suppen koke 6 minutter. Bland i sitron/kanelsaften. Server suppen lunken med brunede loffterninger. En klatt fløtekrem smaker også godt til nypesuppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14187)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.