Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nyreragu




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stksvinenyrer
2ssolje
1feddhvitløk
2stk filetansjosfileter, hakkede
2ssselleri, hakket
0,5stksitron, saften av
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Selleri
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nyreragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108,50254,22Kcal
Protein14,4033,74gram
Karbohydrat0,491,15gram
Kostfiber0,080,19gram
Fett5,4212,70gram
Mettet fett0,952,23gram
Salt0,511,20gram
Pris på oppskriftenKr 4,16Kr 9,75Kroner
Hele oppskriften veier937 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og rens nyrene. Rist de hele nyrene i olje. Snu dem ofte så de blir pent brune. Ta dem opp.

Bland finhakket eller knust hvitløk, hakkede ansjosfileter, grønt og sitronsaft i oljen.

Skjær nyrene i skiver og varm dem i gryten sammen med de øvrige. La det ikke ligge for lenge og ved for sterk varme så nyrene blir tørre og harde. Smak til med salt og pepper.

Server nyreraguen med kokt ris til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10968)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.