Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nyreragu 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stknyrer
25grsmør
2stkgulrøtter
10grhvetemel
paprika
1dashPepper
1dashSalt
1dlrødvin
Kraft
erter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nyreragu 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,06228,43Kcal
Protein11,6225,26gram
Karbohydrat1,964,26gram
Kostfiber0,440,96gram
Fett4,6310,07gram
Mettet fett2,244,87gram
Alkohol1,17 %
Salt0,370,81gram
Pris på oppskriftenKr 4,59Kr 9,98Kroner
Hele oppskriften veier870 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og rens nyrene og legg de i sur melk 1 times tid. Tørkes godt, kuttes i terninger og ristes i mel, salt, paprika og pepper.
Brunes i smør sammen med gulrøttene. Spes med rødvin og kraft.

Småsurrer til de er gjennomstekt. Tilsett en liten boks erter. Serveres i butterdeig skjell.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967271)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portvinsvinaigrette.Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portv.
Denne retten har 197,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.