Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nyresauté 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grlammenyre (ca 5 stk)
1stkløk
200grfryst eller hermetisk sopp
3ssmargarin eller smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nyresauté 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,71253,78Kcal
Protein9,9421,80gram
Karbohydrat1,232,70gram
Kostfiber0,641,40gram
Fett7,7517,00gram
Mettet fett1,844,04gram
Salt0,320,71gram
Pris på oppskriftenKr 6,76Kr 14,83Kroner
Hele oppskriften veier877 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Nyrene trenger ikke forvelles.

Skrell og hakk eventuelt løk. Tin fryst sopp, ta vare på kraften fra boksesoppen. Skjær nyrene i skiver.

Fres soppen i en gryte i 5-10 minutter. La løken frese med mot slutten. Brun nyrene i resten av fettet i en stekepanne. Legg nyrene i gryten og lag stuing som i Leversauté (se egen oppskrift).

Nyresauté blir godt fyll i for eksempel paiskall eller krustader. Sauteene passer også som fyll i omeletter eller i en krans av ris med kokte grønnsaker eller en frisk salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10388)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.