Oksestek stekt i gryte


Oppskriften er middels å tilberede
Oppskriften har fått 3,7 poeng (av max 6) fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 11824 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10428)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse


NB! Oppskriften Oksestek stekt i gryte har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Man bruker f.eks. mørbradstek, filetkam eller isbenstek
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 80,21 Kcal
Protein 13,3 g
Fett 2,61 g
Karbo 0,86 g
Pris 10,35.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1,5kgoksekjøtt med ben eller 1 kg kjøtt uten ben
2sssmør eller margarin
salt, hvit pepper
Ca 5dlvann eller buljong

SAUS

Ca 5dlstekesjy
2sshvetemel
STEKETID: 1 1/2-2 timer

Fremgangsmåte:

Stell kjøttet, tørk det godt og bind det opp om nødvendig.

Brun smøret i gryte. Legg kjøttet i og brun det på alle sider. Tilsett krydder. Spe med varm væske og la steken surre under lokk på svak varme eller i ovnen (ca. 175 grader). Øs steken av og til. Snu steken når halve steketiden er gått. Spe når det er nødvendig.Ta steken opp.

Spe sjyen om nødvendig. Jevn den med hvetemel. La sausen koke 5-10 minutter og smak den til.

Server steken med saus, kokte eller stekte poteter, kokte grønnsaker, stekt løk og bladsalat, tyttebærsyltetøy eller ripsgelè og pickles.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!