Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Oksestek stekt i gryte

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,7 poeng. 3,7 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 10582 lesere! 10582 lesere
Oksestek stekt i gryte har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 80,21 kcal ......Protein: 13,3 g ......Fett: 2,61 g ......Mettet fett: 1,49 g
Karbohydrater: 0,86 g ......Kostfiber: 0,04 g .....Natrium: 125,59 mg .......Pris: 10,35 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1,5kgoksekjøtt med ben eller 1 kg kjøtt uten ben
2sssmør eller margarin
salt, hvit pepper
Ca 5dlvann eller buljong

SAUS

Ca 5dlstekesjy
2sshvetemel
STEKETID: 1 1/2-2 timer
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Man bruker f.eks. mørbradstek, filetkam eller isbenstek

Fremgangsmåte:

Stell kjøttet, tørk det godt og bind det opp om nødvendig.

Brun smøret i gryte. Legg kjøttet i og brun det på alle sider. Tilsett krydder. Spe med varm væske og la steken surre under lokk på svak varme eller i ovnen (ca. 175 grader). Øs steken av og til. Snu steken når halve steketiden er gått. Spe når det er nødvendig.Ta steken opp.

Spe sjyen om nødvendig. Jevn den med hvetemel. La sausen koke 5-10 minutter og smak den til.

Server steken med saus, kokte eller stekte poteter, kokte grønnsaker, stekt løk og bladsalat, tyttebærsyltetøy eller ripsgelè og pickles.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 80,21344,9017,2 %
Fett: 2,6111,22 g16,0 %Fett29,28 %
Protein: 13,3057,19 g114,4 %Protein66,32 %
Karbo: 0,863,70 g1,2 %Karbo4,28 %
Fiber: 0,040,17 g0,6 %Fiber0,09 %
Mettet fett: 1,496,41 g32,0 %
Salt: 0,311,35 g27,0 %
Hele oppskriften veier 2580 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,35 .-
Pris 6 porsjonerKr. 267,03 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 44,51.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Biff med scampi hos oss.Les mer om Biff med rotfruktsrisotto hos oss.Les mer om Biff med scampi 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10428



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Reker Torsk Laks

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen