Old-fashioned cornbread dressing

Bilde av Old-fashioned cornbread dressing.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Maisbrød:

5dlmaismel
2tsbakepulver
1tsnatron
0,5tssalt
2stkegg
5dlskummet kulturmelk
2ssbaconfett

Maisbrødstuffing:

3stang(stenger)selleri
1stkløk
0,75dlsmeltet smør
1stkmaisbrød, evt. loff
Ca 5dlhønsebuljong
2,5dlmelk
2stkegg
0,25tssalt
1tskyllingkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1ssfinhakket frisk salvie
0,25tspepper


Fremgangsmåte:

(gammeldags maisbrødstuffing)

Bland mel, bakepulver, natron og salt i en stor bolle. Tilsett egg, skummet kulturmelk og baconfett. Rør alt sammen til en løs deig. Varm 1 1/2 liters brødform i stekeovnen i et par minutter. Smør formen og fyll den med deigen. Stek brødet ved 180 °C i 35 minutter, eller til det er svakt gyllent. Avkjøl og smuldre brødet i en stor bolle.

Skjær selleri i biter og finhakk løk, og fres det i smør til løken er blank. Tilsett i brødbitene sammen med resten av ingrediensene og bland alt godt. Ha blandingen i en smurt form. Stek ved 200 °C i 25-30 minutter, eller fyll maisbrødstuffingen i kalkunen under steking.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968258)
Kategori: Dressing
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 154,73 Kcal
Protein 4,5 g
Fett 6,71 g
Karbo 18,77 g
Pris 2,97.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!