Omelett med fiskefyll


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Fyll:

200grkokt, røkt kolje
grønne erter
1dashsmør

Omelett:

6stkegg
6ssvann
1dashsalt
1dashpepper
2sssmør

Pynt:

tomater
persille


Fremgangsmåte:

Brun en rest kokt, røkt kolje. Del den i mindre biter og varm dem i smør sammen med erter. Gjør dette mens omeletten steker.

Pisk eggene til omeletten sammen med vann, smak til med salt og hvit pepper.

Smelt smøret i stekepannen. Når det putrer friskt uten å bli brunt, helles omelettmassen i.

Trekk en gaffel gjennom omeletten slik at flytende masse renner ned mot bunnen.

Omeletten er ferdig når den er gyllen under, men litt løs og kremaktig oppå.

Hell det varme fyllet på halve omeletten, brett den dobbelt og la den gli over på varmt fat.

Garner omeletten med tomatbåter og klippet persille og server den nylaget.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12342)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 170,62 Kcal
Protein 13,82 g
Fett 12,72 g
Karbo 0,21 g
Pris 7,24.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!