Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Opp/ned ananaskake(0.A.B.AB)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,6dlsmør
1,2dlbrunt sukker
Ca 7skive(r)tørket, usøtet hermetisk ananas
Fruktbiter til hullene på anansen.
Feks halve kirsebær eller aprikoser
2,4dlsiktet speltmel
1tsbakepulver
4stkegg
2sssmeltet smør
1,8dlsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Opp/ned ananaskake(0.A.B.AB) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier194,372 734,32170,89Kcal
Protein3,7953,323,33gram
Karbohydrat30,07423,0126,44gram
Kostfiber1,2517,581,10gram
Fett6,2788,205,51gram
Mettet fett3,3246,702,92gram
Salt0,223,120,20gram
Pris på oppskriftenKr 3,12Kr 43,89Kr 2,74.-
Hele oppskriften veier1 407 totalt1 407 pr porsj88 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Varm ovnen til 180°C. Smelt smør i en stor støpejernspanne. Tilsett sukker og rør godt. Fordel denne blandingen jevnt over bunnen. Skru av varmen og legg ananasskiver langs kanten. Legg 1 skive i midten og fyll hullene etter valg.

Bland speltmel og bakepulver i en bolle. Pisk eggene i en annen bolle. Ha i smør og sukker i eggene. Pisk videre til jevn blanding og hell det over det tørre. Rør godt.

Røren helles så over ananasen og stekes i ca 25-30 minutter til den er gyllen. Tas ut av ovnen, legg ett stort fat over pannen og snu den. La pannen stå litt før den fjernes forsiktig. . Server

Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14642)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Påskekake med safran og ananassalsa.Påskekake med safran og ananassalsa.
Denne retten har 252,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.