Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Opp-ned plommekake



Opp-ned plommekake oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Bruk høstens plommer til å lage en herlig og frisk opp-ned plommekake. Smaker best servert lun med litt vaniljesaus eller iskrem til.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkegg
2dlsukker
100grsmør
1dlmelk
3dlhvetemel
2tsbakepulver
1tsvaniljesukker
3stkstore plommer eller flere mindre


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Opp-ned plommekake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier286,772 313,89192,82Kcal
Protein4,6537,523,13gram
Karbohydrat38,81313,1526,10gram
Kostfiber1,078,630,72gram
Fett12,3199,338,28gram
Mettet fett7,2958,824,90gram
Salt0,514,130,34gram
Pris på oppskriftenKr 3,13Kr 25,26Kr 2,10.-
Hele oppskriften veier807 totalt807 pr porsj67 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

1. Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis.
2. Smelt smøret og tilsett i røren sammen med melken.
3. Bland bakepulver og vaniljesukker sammen med hvetemelet, og vend det inn.
4. Fjern steiner i plommene og skjær i båter.
5. Legg bakepapir i bunnen på en 22 cm springform og smør sidene og bunnen.
6. Plasser plommebåtene i bunnen av formen i det mønstret du ønsker og hell over røren.
7. Steke kaken på nederste rille i ovnen 190° C i 35–40 minutter.
8. Avkjøl kaken på rist i formen. Vent minst 15 minutter før du skjærer langs kantene og snur den over på et serveringsfat.

Tips: Server gjerne kaken med vaniljesaus, krem eller is til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31926)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kaker

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Plommekake med vanilje og sitron.Plommekake med vanilje og sitron.
Denne retten har 282,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saftig plommekake.Saftig plommekake.
Denne retten har 246,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Plommekake på hodet.Plommekake på hodet.
Denne retten har 284,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Opp-ned plommekake.Opp-ned plommekake.
Denne retten har 286,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.