Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Orientalsk leverragu




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 0,75kgsvinelever
2stkløk
2sssmør eller margarin
1dlbuljong (terning + vann)
1dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
1sstomatpuré
1tsvineddik
0,5tsbasilikum
1sspersille, klippet
250grsjampinjonger
0,5stksitron, saften av
Ca 1,5stkfriske mandariner eller 1 appelsin
Ca 35grmandler
kokt makaroni
1sssmør eller margarin
klippet persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Orientalsk leverragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,08559,95Kcal
Protein10,2345,80gram
Karbohydrat2,6912,04gram
Kostfiber0,703,13gram
Fett8,0035,81gram
Mettet fett4,1018,35gram
Salt0,291,28gram
Pris på oppskriftenKr 3,46Kr 15,49Kroner
Hele oppskriften veier1 791 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær lever i terninger og fjern grove ganger og sener.

Rens og vask sjampinjonger, og drypp dem med sitronsaft.

Skjær løken i tynne skiver, brun den og legg den over i ildfast gryte.

Brun leveren i det samme fettet og ha også den over i gryten.

Hell buljong over, gi det hele et oppkok og smak til med krydder, vineddik og tomatpuré.

La retten surre 10-15 minutter. Kok makaronien i mellomtiden.

Ha sjampinjonger, fløte, mandler og mandarinbåter i levergryten i ca 5 minutter før den er ferdigkokt.

Hell vannet av makaronien, ha litt smør i kasserollen og varm makaronien i det.

Server leverraguen med persilledrysset makaroni til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8316)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.