Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Orientalsk torskerett




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlris, langkornet
1tssalt
4dlvann
400grtorskefilet
1dashsalt
sitron
olje til fritering
1boks(er)fruktcocktail, ca 425 g

Frityrrøre:

2dlhvetemel
Ca 0,75tskarri
0,5tssalt
1,5dlmelk, øl eller vann
1stkeggehvite, stivpisket
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Orientalsk torskerett med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119,74522,48Kcal
Protein6,1526,84gram
Karbohydrat15,4767,50gram
Kostfiber0,612,66gram
Fett3,5615,53gram
Mettet fett1,024,45gram
Salt0,703,04gram
Pris på oppskriftenKr 3,74Kr 16,32Kroner
Hele oppskriften veier1 745 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok risen med salt og vann i ca. 18 minutter, eller følg anvisningen på pakningen.

Skjær fiskefiletene i brede strimler, ha på salt og sitronsaft.

Rør sammen mel, karri, salt og væske til frityrrøren. La den stå og svelle litt. Bland inn eggehviten.

Varm opp oljen til 180 C.

Dypp fiskestrimlene i frityrrøren, og la dem koke - noen om gangen - i oljen til de har fått pen farge. Legges til avrenning etterhvert på kjøkkenpapir.

Legg den løskokte risen i bunnen av serveringsfatet, plasser fisken oppå sammen med godt avrent fruktcocktail.

Det smakes ekstra godt å servere fruktcocktail varm. Den varmes i noe av sin egen kraft, gjerne fiffet opp med litt konjakk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11563)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Thailandske fiskeboller med koriander.Thailandske fiskeboller med koriander.
Denne retten har 157,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dypstekt fisk dyppet i beignetdeig.Dypstekt fisk dyppet i beignetdeig.
Denne retten har 189,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.