Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Orrfugl i rognebær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkvoksen orrfugl
margarin til steking
5dlviltkraft
2stk storgulrøtter
1stkpurreløk
1,5dlrognebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1sstomatpuré
maizena
1dashsalt
1dashpepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Orrfugl i rognebær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69,14261,21Kcal
Protein10,6540,24gram
Karbohydrat1,415,33gram
Kostfiber0,642,42gram
Fett2,188,24gram
Mettet fett0,471,78gram
Salt0,501,88gram
Pris på oppskriftenKr 13,61Kr 51,42Kroner
Hele oppskriften veier1 511 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Flå, rens og del opp fuglen ved å skjære ut brystfileter og lår. Brun lår og fileter i gryte. Ta opp filetene og pakk dem i folie. Slå viltkraften over lårene, skjær gulrot i små terninger og purre i strimler og tilsett i gryta. La trekke i ca 45 minutter eller til lårene er møre.

Ta opp lårene og tilsett rognebær i gryta. Rør så inn tomatpuré og småkok videre i ca 30 minutter uten lokk før du siler sausen.

Jevn med maisenna utrørt i litt kaldt vann til sausen er passe fyldig og smak til med salt og pepper. Bruk forvarmet ovn på ca 200 C og la fileter og lår steke her i 7-8 minutter. Del lårene i to, kutt filetene i skiver og server med kokte poteter, rosenkål og rognebærgelé.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8143)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.