Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ossibuchi al Pomodoro



Ossibuchi al Pomodoro oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6skive(r)kalveskank med ben
150grsoltørkede tomater
100grtørket sopp f.eks steinsopp, kantarell eller sjampinjong
3ssolivenolje
2stkløk
1stksellerirot
2stkgulrøtter
1helflaske(r)tørr hvitvin
1tssalt
1tsgrovmalt pepper
2ssfrisk persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ossibuchi al Pomodoro med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,97640,97Kcal
Protein10,4557,76gram
Karbohydrat6,8637,92gram
Kostfiber1,789,84gram
Fett2,7915,42gram
Mettet fett0,764,20gram
Alkohol2,58 %
Salt0,633,48gram
Pris på oppskriftenKr 27,54Kr 152,21Kroner
Hele oppskriften veier2 764 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Den beste ossobucco lages av skiver skåret ut halvveis ned på kalveskanken, for det er her forholdet mellom kjøtt og marg er perfekt.

1. Legg soppen og de soltørkede tomatene i vann, ca. 2 timer.
2. Varm opp olivenolje i en panne. Brun kalveskankene på begge sider. Tilsett grovhakket løk, sellerirot, gulrøtter, sopp og tomater.

3. Tilsett hvitvin. Legg på lokk og la retten småkoke over svak varme i 1 1/2 time. Dryss persillen over før servering.

Ossobucco serveres med saftig brød

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967628)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalverulade med reker.Kalverulade med reker.
Denne retten har 64,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ossibuchi al Pomodoro.Ossibuchi al Pomodoro.
Denne retten har 115,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvepølser.Kalvepølser.
Denne retten har 197,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek i gryte 2.Kalvestek i gryte 2.
Denne retten har 130,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.