Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Osso Buco med Risotto Milanese




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkalveskank i skiver (med margben)
3dlhvitvin
2dlbuljong
375grflådde og hakkede tomater
0,5bunt(er)bredbladet persille
1stksitron, skallet revet
Ca 1,5feddhvitløk
60grsmør

Risotto:

40grsmør
1stk litehakket løk
350grris (helst risottoris)
1literbuljong (etter behov)
2dlhvitvin
parmesan
0,5tssafran


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Osso Buco med Risotto Milanese med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,56885,95Kcal
Protein6,7961,66gram
Karbohydrat7,9071,74gram
Kostfiber0,373,36gram
Fett3,2129,15gram
Mettet fett1,8316,62gram
Alkohol1,31 %
Salt0,454,12gram
Pris på oppskriftenKr 13,16Kr 119,51Kroner
Hele oppskriften veier3 632 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun kjøttskivene i smøret, to av gangen. Legg alt kjøttet flatt i gryten, så margen ikke faller ut. Hell vinen over og la den koke i 10 min. Tilsett dernest tomatene og la retten koke. Til sist tilsettes buljongen og det krydres med salt og pepper. La det snurre i minst 11/2 time. Lag en blanding av hakket persille, finhakket hvitløk og revet sitronskall. Denne blanding kaldes Gremolata, og serveres tradisjonellt som dryss på Osso Buco.

Risotto:
smelt smøret i en gryte og stek løkene klare. Tilsett risene og stek dem kort, til de skifter farve. Tilsett vinen og la den koke nesten bort. Nå tilsettes varm buljong litt av gangen, i takt med at risene tar opp væsken. Etter ca. 20 min. omrøres der forsiktig. Risene skal ha ca. 30 min. i alt. Den ferdige risotto røres med friskrevet parmesan og smør etter behag.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25761)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Italia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalvepølser.Kalvepølser.
Denne retten har 197,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalverulade med reker.Kalverulade med reker.
Denne retten har 64,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek i gryte 2.Kalvestek i gryte 2.
Denne retten har 130,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ossibuchi al Pomodoro.Ossibuchi al Pomodoro.
Denne retten har 115,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.