Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Osso bucco av steinbit på risotto og gremolata



Osso bucco av steinbit på risotto og gremolata oppskrift.
Fotograf: Tom Haga
Denne fargerike retten er inspirert av det italienske kjøkken. Steinbiten får trekke i tomatgryte, og serveres med safranrisotto, grønne bønner og gremolata.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1200grsteinbitfilet, uten skinn og bein
1boks(er)hermetiske tomater
4stksjalottløk
2sshvitløk
1stklaurbærblad
1dlolivenolje, kaldpresset
2dlhvitvin
200graspargesbønner
3sshvetemel
2sssmør, usaltet
salt og pepper

Safranrisotto

100grrisottoris, (arborioris)
3sssmør, usaltet
1dlhvitvin
4dlkyllingkraft
0,5tssafran
2stksjalottløk
1tshvitløk
4ssparmesanost
1dashsalt

Gremolata

2ssbladpersille
1tssitron
1tshvitløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Osso bucco av steinbit på risotto og gremolata med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128,10998,62Kcal
Protein8,4665,95gram
Karbohydrat4,5635,55gram
Kostfiber0,403,12gram
Fett7,6559,64gram
Mettet fett3,0223,54gram
Alkohol0,91 %
Salt0,251,93gram
Pris på oppskriftenKr 10,62Kr 82,79Kroner
Hele oppskriften veier3 118 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag safranrisotto først:
Legg safranen i hvitvinen for å trekke ut smak og farge. Fres løk og hvitløk i smør på middels varme.
Tilsett risen, hell på hvitvinen og la det koke inn under omrøring. Spe med varm kyllingkraft og kok under omrøring til risen er kokt og konsistensen er som grøt. Tilsett Parmesanen og smør. Smak til med salt.
Er den for tykk kan vann tilsettes.
Krydre fisken med salt og pepper og vend kotelettene i hvetemel. Brun fiskestykkene i smør og olje i en dyp jerngryte. Ta opp fiskestykkene.
Fres så løk og hvitløk i jerngryten sammen med laurbærblad, tilsett vinen og kok inn.
Tilsett tomatene og la dette småputre til det er tykt. Smak til med salt og pepper.
Legg fisken tilbake i tomatgryten og la den trekke på svak varme under lokk.

Bland ingrediensene til gremolataen og dryss den over fiskestykkene. Forvell bønnene i lettsaltet vann og anrett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28781)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reker.Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reke.
Denne retten har 82,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fisk i gryte med tomat og chili.Fisk i gryte med tomat og chili.
Denne retten har 76,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reker.Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reke.
Denne retten har 82,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osso bucco av steinbit på risotto og gremolata.Osso bucco av steinbit på risotto og gremolat.
Denne retten har 128,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reker.Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reke.
Denne retten har 82,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gryte med steinbit og hjerteskjell.Gryte med steinbit og hjerteskjell.
Denne retten har 46,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjømatgryte.Sjømatgryte.
Denne retten har 57,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reker.Bouillabaisse med steinbit, blåskjell og reke.
Denne retten har 82,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.