Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ossobuco




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1,75kgkalveskank
2,5sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper
0,5tstørr sennep
3stkløk
2sssmør eller margarin
1ssolje
3stkgulrøtter
1stksellerirot
3stktomater, flådde
suppekvast av selleriblad, persillestilk og laurbærblad
1stksitron, revet skall og saften
2feddhvitløk
3dlhvitvin
1sssterk tomatpuré
4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Selleri
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ossobuco med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,04951,26Kcal
Protein11,56100,85gram
Karbohydrat6,8059,32gram
Kostfiber0,806,98gram
Fett3,1427,39gram
Mettet fett1,4312,48gram
Alkohol0,82 %
Salt0,161,36gram
Pris på oppskriftenKr 19,93Kr 173,87Kroner
Hele oppskriften veier3 490 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sag skanken i ca 3 cm brede stykker. Rull dem i hvetemel, salt og pepper.

Brun løkbåter i smør og olje til de er gylne. Tilsett kjøtt, gulrottterninger, selleri, hvitløk, hakkede tomater, suppekvast, salt og pepper og la det surre sammen ca 5 minutter.

Bland i sitronsaft og skall, hvitvin og tomatpuré, som er rørt ut i 2 dl vann.

La retten surre ca 3 timer, eller til kjøttet løsner lett fra bena.

Legg kjøttet over på varmt fat. Ta ut suppekvasten og gni sausen gjennom sikt, og hell den over kjøttet.

Serveres med kokt ris, som er dryppet over med smeltet smør og drysset med revet ost

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6178)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.
Denne retten har 84,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osso Bucco 2.Osso Bucco 2.
Denne retten har 100,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveragu.Kalveragu.
Denne retten har 92,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesauté.Kalvesauté.
Denne retten har 94,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel kjøttgryte.Enkel kjøttgryte.
Denne retten har 81,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.