Gå til forsiden av matoppskrift.no

Ost- og skinkehorn



Ost- og skinkehorn oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
18skive(r)kokt skinke
36skive(r)hvitost
2stkegg til pensling
2dlsesamfrø eller valmuefrø til pynt

Gjærdeig:

1kghvetemel
1pakketørrgjær
2sssukker
1tssalt
65grmargarin
2,5dlmelk
3dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Sesam
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Ost- og skinkehorn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier273,487 063,66392,43Kcal
Protein12,51323,1217,95gram
Karbohydrat30,45786,4943,69gram
Kostfiber2,1355,023,06gram
Fett10,82279,4715,53gram
Mettet fett4,67120,626,70gram
Salt0,7419,101,06gram
Pris på oppskriftenKr 3,75Kr 96,86Kr 5,38.-
Hele oppskriften veier2 583 totalt2 583 pr porsj143 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 horn

Slike horn er godt både som matpakke, turmat, i barnebursdag eller på en kosekveld. Det fine er at du kan fryse dem og ta dem opp etter behov.

Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 °C. Rør væsken godt inn i melblandingen i en kjøkkenmaskin. La deigen heve i 1 time, slå ned deigen og la den heve 1 time til.
Hvis du baker for hånd uten kjøkkenmaskin, kan det være greit å holde igjen noe av melet.
Del deigen i tre. Kjevle ut runde pizzadeiger. Del dem i seks trekanter. Ha på skinkeskive og osteskive og rull hver trekant i sammen med den breieste delen først.
Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i ca 20 minutter.
Pensle med vispet egg og strø over sesamfrø.
La dem steke på 200 °C i 15-20 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32964)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt brødrull.
Fylt brødrull

Denne retten har 247,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettvinte Osteboller.
Lettvinte Osteboller

Denne retten har 278,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinke og ostebrød.
Skinke og ostebrød

Denne retten har 262,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ost- og skinkehorn.
Ost- og skinkehorn

Denne retten har 273,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostesnurrer.
Ostesnurrer

Denne retten har 275,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.