Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ostefondue 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1feddhvitløk
4dlhvitvin, tørr
300grVellagret Sveitser eller Vellagret Norvegia
300grcheddar
Ca 2,5ssmaizena
3sstørr sherry eller kirsch
Pepper eller muskat, nymalt

Tilbehør:

Brødterniger, sopp, reker, lettkokt blomkål osv.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ostefondue 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier258,41687,05Kcal
Protein15,1340,23gram
Karbohydrat2,626,97gram
Kostfiber0,050,13gram
Fett17,7447,17gram
Mettet fett11,2029,78gram
Alkohol3,95 %
Salt0,902,39gram
Pris på oppskriftenKr 15,19Kr 40,39Kroner
Hele oppskriften veier1 064 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tykkbunnet gryte og spritbluss

Gni gyten inn med hvitløk. Varm vinen nesten til kokepunktet. Bland revet ost med maisennamel i en plastpose.
Tilsett osteblandingen gradvis i den varme vinen og rør sausen jevn mellom hver porsjon. Smak fondyen til med krydder og sherry eller kirsch. Sett gryten på stativ med spritbluss midt på bordet og anrett tilbehøret på fat.
Gjestene fester selv tilbehøret på fondygaffeler og dypper det i den varme fondygryten.

Eplecider,hvitvin eller øl smaker godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2668)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.