Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ostefondue 5




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkløk, grovhakket
1boks(er)sjampinjongsuppe
1stkgrønn chili
1literhvitost, revet
gulrotloffbiter
3sssmør
1stkrød chili
1tsoregano
sjampinjong
agurk
paprika


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ostefondue 5 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier267,55674,43Kcal
Protein13,9135,06gram
Karbohydrat2,897,28gram
Kostfiber0,320,81gram
Fett22,1955,94gram
Mettet fett13,6434,38gram
Salt1,223,07gram
Pris på oppskriftenKr 8,89Kr 22,41Kroner
Hele oppskriften veier1 008 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Til dette trenger du en fonduegryte.

Fres løken i smør. Tilsett suppe og en kopp vann og kok opp. Rør i chili (hakk disse i biter), oregano og revet ost. (Du kan bruke flere forskjellige typer ost) og rør til osten smelter. Bruk svak varme.

Med tilhørende pinner dypper du loffterninger eller biter av gulrøtter, agurk eller parika i fonduegryta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Etegilde
(Intern: 1986)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.