Ostefylt Kyllingfilet

Bilde av Ostefylt Kyllingfilet.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkpoteter
2stkkyllingfilet
2sskremost med hvitløk
Salt og sitronpepper
1stkrød paprika, i strimler
1stksquash, i strimler
0,5stkpurreløk, i skiver
1stkløk, gjerne rødløk finsnittet
Salt og pepper, urter (friske eller tørkede)
1dashMeierismør til steking


Fremgangsmåte:

Vask og kok poteter. Del kyllingfiletene nesten gjennom - på langs med bordplaten - slik at de kan brettes ut. Fyll filetene med ost og ha på krydder. Stek filetene på middels varme slik at de får en brun overflate. La filetene ettersteke på svak varme til de er gjennomstekte. La grønnsakene frese på middels varme i 5-10 minutter i litt meierismør. Krydre grønnsakene Server kyllingfiletene på en seng av potetskiver og grønnsaker.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968264)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 69,52 Kcal
Protein 6,89 g
Fett 1,44 g
Karbo 6,66 g
Pris 5,04.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!