Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ostegratinert orrfuglbryst




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetstekte orrfuglbryst.
1stkegg
100grnormannaost
100grjarlsberg, reven
2skive(r)loff uten skorpe


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ostegratinert orrfuglbryst med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier184,77524,49Kcal
Protein22,2163,05gram
Karbohydrat3,7510,64gram
Kostfiber0,190,54gram
Fett8,9525,41gram
Mettet fett4,0411,47gram
Salt0,521,48gram
Pris på oppskriftenKr 24,29Kr 68,95Kroner
Hele oppskriften veier1 135 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene godt og legg et rikelig lag på hver brystfilet. Sett ovnen på 250 C og gratiner til du har fått en pen skorpe.

Utgangspunktet for retten er brystkjøtt fra orrfugl som er stekt i ovn. Brystfiletene må skjæres løs fra skorget før sluttilberedningen.

Skjær opp brystet i fine skiver og server umiddelbart.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12689)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.