Gå til forsiden av matoppskrift.no

Ostegratinerte Sardiner i Pesto




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3boks(er)King Oscar pestosardiner
100grpastarør
7dltomatsaus fra boks eller glass
4ssolivenolje
500grauberginer
1stkløk
2feddhvitløk
200grsopp
1ssfrisk oregano
1ssfrisk basilikum
salt og pepper

Gratinering:

300grcottage cheese
2stkegg
2dlfløte
40grparmesan, revet
1knivsoddmuskat
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ostegratinerte Sardiner i Pesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112,77452,32Kcal
Protein5,1720,74gram
Karbohydrat6,0024,07gram
Kostfiber1,335,33gram
Fett7,2729,16gram
Mettet fett3,3013,24gram
Salt0,110,44gram
Pris på oppskriftenKr 5,92Kr 23,74Kroner
Hele oppskriften veier2 407 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok pasta som anvist på pakken og la den renne godt av.
Skjær auberginene i 2 cm store terninger. Hakk løk og hvitløk, skjær soppen i skiver.
Fres augberginer-terningene i olje et par minutter. Skru varmen ned og la auberginene surre i åtte minutter, til de er møre. Ta dem opp.

Tilsett evt. litt mer olje i pannen og stek løk og hvitløk til det er mykt. Tilsett soppen og brun den. Bland inn auberginer-terninger og urtene. Smak blandingen til med salt og pepper.
Dekk bunnen av en ildfast form, ca. 2 liter, med tomatsaus.Fordel grønnsaker, pasta og sardiner i formen og hell resten av tomatsausen over. Visp sammen alle ingrediensene til osteblandingen og hell den i fatet.
Stek retten midt i ovnen ved 200 C i ca. 30 minutter, til den er gyllen og gjennomvarm.

Server med grønn salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23243)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.