Ostegratinerte Sardiner i Pesto


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3boks(er)King Oscar pestosardiner
100grpastarør
7dltomatsaus fra boks eller glass
4ssolivenolje
500grauberginer
1stkløk
2feddhvitløk
200grsopp
1ssfrisk oregano
1ssfrisk basilikum
salt og pepper

Gratinering:

300grcottage cheese
2stkegg
2dlfløte
40grparmesan, revet
1knivsoddmuskat
salt og pepper


Fremgangsmåte:

Kok pasta som anvist på pakken og la den renne godt av.
Skjær auberginene i 2 cm store terninger. Hakk løk og hvitløk, skjær soppen i skiver.
Fres augberginer-terningene i olje et par minutter. Skru varmen ned og la auberginene surre i åtte minutter, til de er møre. Ta dem opp.

Tilsett evt. litt mer olje i pannen og stek løk og hvitløk til det er mykt. Tilsett soppen og brun den. Bland inn auberginer-terninger og urtene. Smak blandingen til med salt og pepper.
Dekk bunnen av en ildfast form, ca. 2 liter, med tomatsaus.Fordel grønnsaker, pasta og sardiner i formen og hell resten av tomatsausen over. Visp sammen alle ingrediensene til osteblandingen og hell den i fatet.
Stek retten midt i ovnen ved 200 C i ca. 30 minutter, til den er gyllen og gjennomvarm.

Server med grønn salat til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23243)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 112,77 Kcal
Protein 5,17 g
Fett 7,27 g
Karbo 6 g
Pris 5,92.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!