Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Osteiskake med jordbær



Osteiskake med jordbær oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Denne iskaken kommer til å bli en av dine favorittdesserter. Søt, fyldig og god. Det kjekke med iskake er at du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester. På den måten har du alltid noe godt å by på.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5pakkeDigestivekjeks
100grsmør
3dlfløte
1tsvaniljesukker
3stkeggeplommer
1,5dlsukker
1pakkephiladelfiaost
3stkeggehviter
4ssjorbærsyltetøy

Bringebærsaus

Ca. 8 porsjoner
1pakkebringebær
100grmelis
2sssitronsaft


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Osteiskake med jordbær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier291,234 643,66331,69Kcal
Protein3,5256,134,01gram
Karbohydrat26,47422,0630,15gram
Kostfiber1,3521,531,54gram
Fett18,73298,6521,33gram
Mettet fett10,93174,2812,45gram
Salt0,467,260,52gram
Pris på oppskriftenKr 7,28Kr 116,08Kr 8,29.-
Hele oppskriften veier1 595 totalt1 595 pr porsj114 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

1. Smuldre kjeksen. Smelt smøret og rør sammen med kjeksen. Trykk det utover i en springform (24 cm), med bakepapir i bunnen.
2. Du må ha 3 skåler. Pisk fløte og vaniljesukker til krem i en skål. Rør sammen eggeplomme, sukker og philadelfiaost i en skål og stivpisk eggehviter i den tredje.
3. Bland alt forsiktig i sammen og hell det over i springformen.
4. Legg syltetøyet i œkladderœ rundt på toppen av massen. Ta en kniv eller slikkepott og rør litt forsiktig rundt. Syltetøyet skal ikke blande seg med massen, bare bli marmoret i. Settes i frysen minst 4 timer før servering.

Server sammen med bringebærsaus eller annen dessertsaus. Noen friske bær eller hermetisk frukt smaker godt til.

Tips til deling:
Ta kaken ut ca. 15 minutter før servering. Bruk en stor kniv til å dele den opp med. Ha kniven under rennende varmt vann hver gang du skjærer i kaken. Tørk av med et papirhåndkle.

Bringebærsaus
Ha bringebær, melis og sitronsaft i en foodprosessor, kjør til massen er glatt og sil den.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 21936)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Iskrem med Gyllen Saus.Iskrem med Gyllen Saus.
Denne retten har 260,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osteiskake med jordbær.Osteiskake med jordbær.
Denne retten har 291,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelaget Amarula iskrem.Hjemmelaget Amarula iskrem.
Denne retten har 376,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.