Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ostekake

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 7,22 Kcal: 314,13 Fett: 23,41 gr Protein: 5,43 gr Karbo: 20,21 gr
Mettet fett: 14,21 gr Kostfiber: 0,44 gr Salt av natrium: 0,63 gr
Oppskriften har hatt 5262 lesere! 5262 lesere

Ingredienser

Porsjoner
175grdigestive- eller havrekjeks
2sssukker
0,5tsmalt kanel
75grsmør
smeltet smør til smøring av formen

Fyll:
700grkremost naturell
175grsukker
6stkegg
4dlrømme
1tsvaniljesukker
3ssmaizena
1sssitronsaft
1ssrevet sitronskall
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater25,73 prosent
Protein6,91 prosent
Fett67,07 prosent
Kostfiber0,28 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 139,59

Pris pr stykker

Kr 11,63
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Knus kjeksen fint i matprosessor, eller putt dem i en plastpose og knus dem med et kjevle. Bland kjeks, sukker og kanel godt.

Smelt smøret og bland det med kjekssmulene. Dekk bunnen av en 28 cm stor springform med bakepapir og pensle det med smeltet smør. Fordel kjeksblandingen i formen i et jevnt lag og press den godt ned med baksiden av en skje. Sett formen i kjøleskapet. Forvarm stekovnen til 200 C.

Lag fyllet. Rør sammen kremost og sukker. Skill eggene og rør eggeplommen i osten, én om gangen. Tilsett rømme og bland alt godt.

Bland vaniljesukker og maisenna og rør det i ostekremen. Tilsett sitronsaft og sitronskall og bland godt. Stivpisk eggehvitene og vend dem i ostekremen med en slikkepott.

Ha ostekremen i formen og bre den jevnt utover. Stek ostekaken midt i ovnen ca 1 time. Når overflaten begynner å få farge, legger du bakepapir over formen.

Slå av stekeovnen og la kaken stå inne i 15 min til med døren på gløtt. La kaken avkjøles, og la den helst hvile natten over før du tar den ut av formen og skjær den i skiver.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Squash- og fetapannekaker hos oss.Les mer om Bakt ostekake hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8907



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen