Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ostekake med knekkebrød




Ostekake med knekkebrød i. Trenger ikke steking.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Bunn:

150grsesamknekkebrød
60grmyk smør/margarin

Fyll:

5plate(r)gelatin
1begercottage cheese
1begeryoghurt naturell
1stkappelsin, revet skall og saften
1stksitron, revet skall og saften
1tsflytende søtstoff
1dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Sesam
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med knekkebrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier208,781 629,53135,79Kcal
Protein7,1956,124,68gram
Karbohydrat13,81107,798,98gram
Kostfiber3,9831,062,59gram
Fett12,98101,318,44gram
Mettet fett5,4242,303,53gram
Salt0,403,160,26gram
Pris på oppskriftenKr 5,85Kr 45,66Kr 3,80.-
Hele oppskriften veier781 totalt781 pr porsj65 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Knus knekkebrødene fint og bland med mykt smør/margarin. Knekkebrød og smør/margarin kan kjøres sammen i en foodprocessor.
Klem massen ut i en form på 22 cm i diameter. Sett formen i kjøleskap slik at bunnen stivner.

Legg gelatinbladene i bløt i litt kaldt vann.
Mos cottage cheese gjennom en sikt (bruk en slikkepott)og bland med yoghurt,skall (kun skallet ikke den hvite hinne under)og presset saft av appelsin og sitron. Smak til med flytende sukker.
Cottage cheese, yoghurt og saft av appelsin og sitron kan kjøres til en glatt masse i en foodprocessor. Vend så inn revet skall og smak til med flytende søtningsstoff.

Klem vannet ut av gelatinbladene og smelt bladene i 2 ss kokende vann, evt i mikrobølgeovn ved full effekt i ca 10 sek. Avkjøl og tilsett i ostekremen i en tynn stråle, rør hele tiden. Visp kremfløte og vend den inn.
Hell ostekremen over bunnen i formen og glatt overflaten til. Sett kaken kaldt slik at den stivner.
Pynt med appelsinbåter og server evt med en saus av mosede bær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: HAUKET.NET
(Intern: 1921)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten egg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pannekaker med yoghurtgodt.Pannekaker med yoghurtgodt.
Denne retten har 178,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Charlotte Russe 3.Charlotte Russe 3.
Denne retten har 195,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Banankake med pistasjenøtter.Banankake med pistasjenøtter.
Denne retten har 167,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskelapper.Påskelapper.
Denne retten har 123,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.