Gå til forsiden av matoppskrift.no



Ostekake med sitrongele

Bilde av Ostekake med sitrongele.
Fotograf: Meny

Oppskriften på Ostekake med sitrongele har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Enkel oppskrift på ostekake med sitrongele og bær. Denne ostekaken har sitrongelé blandet inn i røren, noe som gjør at den blir lett og luftig i konsistensen, og frisk og god i smaken. Til bunnen kan du bruke de kjeksene du liker best, vi har brukt digestive i denne oppskriften.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
130grsmør
20stkdigestive kjeks
1pakkesitrongele
3dllettrømme
150grmelis
200grphiladelphia ost naturell
3dlfløte
1sssukker


Fremgangsmåte:

Ta ut smøret i god tid så det blir mykt. Det skal ikke smeltes.
Skjær smøret i terninger og bland med knust kjeks. Et triks er å knuse med en kjevle mens det ligger i en plastpose.
Fordel så i bunnen av en rund kakeform, 24".
Følg anvisningen på gelé-pakken, men bruk kun halve mengden vann. Når pulveret er rørt helt ut lar den geleen avkjøle seg. Pass på så den ikke blir stiv.
Bland lettrømme og melis, og rør inn Philadelphia ost.
Pisk krem av fløte og sukker.
Vend kremen forsiktig inn i røren du laget tidligere. Rør til slutt inn den avkjølte geleen.
Hell røren over kjeksbunnen og la kaken stå kaldt over natten.
Pynt gjerne med friske bær.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Meny
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 32926)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 360,68 Kcal Forklaring?
Protein 3,34 g
Fett 25,62 g
Karbo 28,96 g
Pris 6,35.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!