Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Oves rypebryst




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkrypebryst
1dashlitt smør
litt olivenolje

Saus:

2sssteinsopp, tørket
2ssrussiske erterIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4dlripsvin eller portvin
litt fløte
800grmandelpoteter uten skall
Ca 3,5sssmør
Ca 2,5dlkremfløte
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Oves rypebryst med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier161,13828,29Kcal
Protein5,8630,12gram
Karbohydrat7,2637,32gram
Kostfiber0,512,62gram
Fett9,6149,40gram
Mettet fett5,7929,76gram
Alkohol3,02 %
Salt0,170,90gram
Pris på oppskriftenKr 22,18Kr 114,02Kroner
Hele oppskriften veier2 056 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Når rypene er flådd og renset, skjæres brystene ut med en skarp kniv. Varm opp en panne og ha i litt olivenolje eller klaret smør.

Legg brystene i med skinnsiden ned i 30 sekunder. Snu og stek videre, snu ofte i ca 4 minutter. Sett pannen med brystene i restvarmen nok et minutt.

La sausen trekke ved svak varme i 1 time under lokk. Ha i 2-3 løk i båter, kok opp, slå i godt med fløte og kok videre i 10 minutter. Smak til med krydder.

Kok potetene møre og slå av vannet. Mos dem sammen med smør og rør inn fløte. Ikke mos for mye, stappen skal være grov. Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12212)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 130,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.