Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ovnsbakt hel ørret med dillsaus

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,8 poeng. 4,8 poeng (av max 6) i snitt fra 14 lesere
Oppskriften har hatt 32878 lesere! 32878 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1,5kgørret, 1 stk
1tssalt
rikelig med dill

Dillsaus:

2dlørretkraft
1dlfløte
1dlvann
1,5sshvetemel
1dashsalt
1sssitronsaft
2ssdill, hakket
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Rens fisken og skyll den. Dryss salt i buken og legg i rikelig med dill. Pakk fisken i smurt aluminiumsfolie. Legg fisken i langpannen med folieskjøten opp. Stekes på nederste rille på 200 C i 30-40 minutter til fisken er ferdig. Brett opp folien og stikk en kniv langs ryggbeinet og se om fiskekjøttet løsner fra beinet og har skiftet farge. Legg fisken på et fat. Trekk av skinnet. Pynt med sitronbåter og dill.

Saus:

Hell ørretkraften i en kjele. Tilsett fløte. Gi det et oppkok. Rør ut vann og mel til jevning og tilsett under omrøring. La sausen koke i 5 minutter. Smak til med salt, sitron og dill. Server ørreten med saus, kokte poteter, agurksalat og gjerne kokte voks- eller brekkbønner

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 141,40582,3329,1 %
Fett: 9,4238,79 gr55,4 %Fett59,95 %
Protein: 12,4851,40 gr102,8 %Protein35,3 %
Karbo: 1,636,71 gr2,2 %Karbo4,61 %
Fiber: 0,090,37 gr1,2 %Fiber0,12 %
Mettet fett: 3,2513,38 gr66,9 %
Salt: 0,743,05 gr61,0 %
Hele oppskriften veier 1235,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.8,89 .-
Pris 3 porsjonerKr. 109,84 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 36,61.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Ovnsbakt ørret med paprikasaus hos oss.Les mer om Ovnsbakt ørret med eple- og sellerisalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11652



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser