Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat

Oppskriften tar ca 40 min å lage 40 min     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 2844 lesere! 2844 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 83,32 Kcal ......Protein: 9,32 gram ......Fett: 1,14 gram ......Mettet fett: 0,37 gram
Karbohydrater: 8,4 gram ......Kostfiber: 1,09 gram .....Natrium: 38,24 mg .......Pris: 6,13 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
4stkkyllingfilet
2ssdijonsennep
2stktomat
salt og kvernet pepper
2ssgriljermel
1ssmandelflak

Potetsalat med yoghurt, kapers og frisk mynte:

1kgpotet
2feddhvitløk, finhakket
2dlmatyoghurt
Ca 1sssitronsaft
1tssukker
3stkvårløk, finhakket
0,5potte(r)mynte, frisk og hakket
3tskapers, hakket
salt og kvernet pepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat.

Fremgangsmåte:

Tørk kyllingfiletene godt og klem dem med hånden, slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver. Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på kyllingfiletene. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over. Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 ºC i ca. 25 minutter.

Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.

Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.

Server ovnsbakte kyllingfileter med god og mager potetsalat.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 83,32449,0622,5 %
Fett: 1,146,14 gr8,8 %Fett12,31 %
Protein: 9,3250,23 gr100,5 %Protein44,74 %
Karbo: 8,4045,27 gr15,1 %Karbo40,32 %
Fiber: 1,095,87 gr19,6 %Fiber2,61 %
Mettet fett: 0,371,99 gr10,0 %
Salt: 0,100,52 gr10,3 %
Hele oppskriften veier 2155,85 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,13 .-
Pris 4 porsjonerKr. 132,15 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 33,04.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kyllinglår med smak av honning hos oss.Les mer om Lettvint kyllingform hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:27448



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser