Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat

Oppskriften tar ca 40 min å lage 40 min     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3040 lesere! 3040 lesere
Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 83,32 kcal ......Protein: 9,32 g ......Fett: 1,14 g ......Mettet fett: 0,37 g
Karbo: 8,4 g ......Kostfiber: 1,09 g .....Natrium: 38,24 mg .......Pris: 6,23 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkkyllingfilet
2ssdijonsennep
2stktomat
salt og kvernet pepper
2ssgriljermel
1ssmandelflak

Potetsalat med yoghurt, kapers og frisk mynte:

1kgpotet
2feddhvitløk, finhakket
2dlmatyoghurt
Ca 1sssitronsaft
1tssukker
3stkvårløk, finhakket
0,5potte(r)mynte, frisk og hakket
3tskapers, hakket
salt og kvernet pepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat.

Fremgangsmåte:

Tørk kyllingfiletene godt og klem dem med hånden, slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver. Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på kyllingfiletene. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over. Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 ºC i ca. 25 minutter.

Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.

Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.

Server ovnsbakte kyllingfileter med god og mager potetsalat.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 83,32449,0622,5 %
Fett: 1,146,14 g8,8 %Fett12,31 %
Protein: 9,3250,23 g100,5 %Protein44,74 %
Karbo: 8,4045,27 g15,1 %Karbo40,32 %
Fiber: 1,095,87 g19,6 %Fiber2,61 %
Mettet fett: 0,371,99 g10,0 %
Salt: 0,100,52 g10,3 %
Hele oppskriften veier 2155,85 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,23
Pris 4 porsjonerKr. 134,31Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 33,58Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kyllinglår stekt med flaksalt hos oss.Les mer om Bakt kylling med hvitløk og parmesan hos oss.Les mer om Fylt kylling fra Østerrike hos oss.