Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat

Bilde av Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkkyllingfilet
2ssdijonsennep
2stktomat
salt og kvernet pepper
2ssgriljermel
1ssmandelflak

Potetsalat med yoghurt, kapers og frisk mynte:

1kgpotet
2feddhvitløk, finhakket
2dlmatyoghurt
Ca 1sssitronsaft
1tssukker
3stkvårløk, finhakket
0,5potte(r)mynte, frisk og hakket
3tskapers, hakket
salt og kvernet pepper


Fremgangsmåte:

Tørk kyllingfiletene godt og klem dem med hånden, slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver. Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på kyllingfiletene. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over. Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 ºC i ca. 25 minutter.

Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.

Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.

Server ovnsbakte kyllingfileter med god og mager potetsalat.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27448)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 83,61 Kcal
Protein 9,44 g
Fett 1,09 g
Karbo 8,47 g
Pris 6,27.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!