Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat.

Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat

Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Oppskriften har fått 3 poeng (av max 6) fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3273 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6






NB! Oppskriften Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 83,32 Kcal
Protein 9,32 g
Fett 1,14 g
Karbo 8,4 g
Pris 6,23.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkkyllingfilet
2ssdijonsennep
2stktomat
salt og kvernet pepper
2ssgriljermel
1ssmandelflak

Potetsalat med yoghurt, kapers og frisk mynte:

1kgpotet
2feddhvitløk, finhakket
2dlmatyoghurt
Ca 1sssitronsaft
1tssukker
3stkvårløk, finhakket
0,5potte(r)mynte, frisk og hakket
3tskapers, hakket
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:

Tørk kyllingfiletene godt og klem dem med hånden, slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver. Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på kyllingfiletene. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over. Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 ºC i ca. 25 minutter.

Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.

Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.

Server ovnsbakte kyllingfileter med god og mager potetsalat.

Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27448)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!