Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat

Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkkyllingfilet
2ssdijonsennep
2stktomat
salt og kvernet pepper
2ssgriljermel
1ssmandelflak

Potetsalat med yoghurt, kapers og frisk mynte:

1kgpotet
2feddhvitløk, finhakket
2dlmatyoghurt
Ca 1sssitronsaft
1tssukker
3stkvårløk, finhakket
0,5potte(r)mynte, frisk og hakket
3tskapers, hakket
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:

Tørk kyllingfiletene godt og klem dem med hånden, slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver. Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på kyllingfiletene. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over. Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 ºC i ca. 25 minutter.

Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.

Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.

Server ovnsbakte kyllingfileter med god og mager potetsalat.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 83,32 Kcal
Protein 9,32 g
Fett 1,14 g
Karbo 8,4 g
Pris 6,23.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Oppskriften har hatt 3340 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27448)

Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 40 min Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!