Ovnsbakt makrell med sopp


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkmakrell
250grsopp
1dashsalt
1dashpepper
5sshakket persille
3sssitronsaft
2porsjon(er)poteter
200grbrokkoli
200grgulrot


Fremgangsmåte:

Denne oppskriften er den vanligste måten å steke makrell på, på den subtropiske øya Guernsey:

Stek soppen og smak til med salt og pepper. Strø over hakket persille og purre. Fyll makrellen med blandingen.

Makrellen gnis med salt og pepper og legges i en smurt form. Stekes ved 200 C i ca 20 minutter.

Makrellen serveres med broccoli, gulrøtter, kokte poteter og flatbrød.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11288)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 50,59 Kcal
Protein 3,98 g
Fett 0,75 g
Karbo 6,06 g
Pris 4,94.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!