Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ovnsbakt makrell med sopp

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 5,01 Kcal: 50,59 Fett: 0,75 gr Protein: 3,98 gr Karbo: 6,05 gr
Mettet fett: 0,17 gr Kostfiber: 1,86 gr Salt av natrium: 0,04 gr
Oppskriften har hatt 6442 lesere! 6442 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkmakrell
250grsopp
salt
pepper
5sshakket persille
3sssitronsaft
2porsjon(er)poteter
200grbrokkoli
200grgulrot
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater47,83 prosent
Protein31,46 prosent
Fett13,34 prosent
Kostfiber7,35 prosent

Totalpris for 2 porsjoner

Kr 58,59

Pris pr porsjon

Kr 29,30
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Denne oppskriften er den vanligste måten å steke makrell på, på den subtropiske øya Guernsey:

Stek soppen og smak til med salt og pepper. Strø over hakket persille og purre. Fyll makrellen med blandingen.

Makrellen gnis med salt og pepper og legges i en smurt form. Stekes ved 200 C i ca 20 minutter.

Makrellen serveres med broccoli, gulrøtter, kokte poteter og flatbrød.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Makrell i form hos oss.Les mer om Fransk Makrell form  hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11288



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen