Ovnsbakt makrell med sopp

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkmakrell
250grsopp
1dashsalt
1dashpepper
5sshakket persille
3sssitronsaft
2porsjon(er)poteter
200grbrokkoli
200grgulrot

Annonse

Fremgangsmåte:

Denne oppskriften er den vanligste måten å steke makrell på, på den subtropiske øya Guernsey:

Stek soppen og smak til med salt og pepper. Strø over hakket persille og purre. Fyll makrellen med blandingen.

Makrellen gnis med salt og pepper og legges i en smurt form. Stekes ved 200 C i ca 20 minutter.

Makrellen serveres med broccoli, gulrøtter, kokte poteter og flatbrød.

Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 50,55 Kcal
Protein 3,98 g
Fett 0,75 g
Karbo 6,05 g
Pris 4,94.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 8272 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11288)

Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!