Ovnsbakt makrell med sopp

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkmakrell
250grsopp
1dashsalt
1dashpepper
5sshakket persille
3sssitronsaft
2porsjon(er)poteter
200grbrokkoli
200grgulrot

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 50,55 Kcal
Protein 3,98 g
Fett 0,75 g
Karbo 6,05 g
Pris 4,94.- kr

Fremgangsmåte:

Denne oppskriften er den vanligste måten å steke makrell på, på den subtropiske øya Guernsey:

Stek soppen og smak til med salt og pepper. Strø over hakket persille og purre. Fyll makrellen med blandingen.

Makrellen gnis med salt og pepper og legges i en smurt form. Stekes ved 200 C i ca 20 minutter.

Makrellen serveres med broccoli, gulrøtter, kokte poteter og flatbrød.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 8690 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,7 poeng totalt (av max 6) fra 3 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11288)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!