Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsbakt sik med spekeskinke




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stksik, ca 200 g pr. fisk
Ca 9skive(r)spekeskinke, tynne
nymalt peper
hakket persille
50grsmør
bakepapir

Saus:

1begercreme fraiche
1sspersille, hakket
1ssdill, hakket
1ssløk, finhakket
1tssukker
1dashsalt
1dashpepper
5clhvitvin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt sik med spekeskinke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier196,43570,68Kcal
Protein15,1243,93gram
Karbohydrat1,253,63gram
Kostfiber0,050,15gram
Fett14,2241,31gram
Mettet fett8,4924,67gram
Alkohol0,41 %
Salt1,022,97gram
Pris på oppskriftenKr 14,42Kr 41,89Kroner
Hele oppskriften veier1 162 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap fisken fri for skjell. Fileter den, og fjern bein. Ha rikelig med nykvernet pepper på kjøttsiden av filetene. Strø på hakket gressløk, og legg på smøret i klatter. Legg filetene sammen, to og to. Pakk dem inn i tynne skiver spekeskinke. Pakk dem deretter inn i bakepapir. Bakes i ovn ved 200 C i 15 minutter.

Bland alle ingrediensene til sausen og la den stå og trekke smak i 30 minutter. Server med kokte eller råstekte nypoteter og en god salat.

Når du åpner bakepapiret, vil du finne en nydelig sjy. Pass på å få denne med på tallerkenen. Den vil gi en god saltsmak til retten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11907)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.