Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsbakt torskerogn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgfrisk rogn.
50grsmør.
2stkegg.
1dlkremfløte.
Pepper og salt.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Ovnsbakt torskerogn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier216,331 643,85410,96Kcal
Protein16,80127,6631,91gram
Karbohydrat1,4410,942,74gram
Kostfiber0,000,000,00gram
Fett15,93121,0530,26gram
Mettet fett8,1261,7015,43gram
Salt0,292,210,55gram
Pris på oppskriftenKr 12,58Kr 95,59Kr 23,90.-
Hele oppskriften veier760 totalt760 pr porsj190 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 porsjoner

Rognen kokes forsiktig i lettsaltet vann i 10 minutter. Alle hinner fjernes omhyggeligt.
Rognen røres med smøret, salt og pepper.
De to eggehviter piskes stive og vendes forsiktig i. Rognmassen helles i en velsmurt form.
Den settes i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
Smaker fint til en blandet salat og grovt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 23505)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.