Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne



Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne oppskrift.
Fotograf: Bernt Raanes

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetferske uerfiléter uten skinn og bein
2ssolje

Grønnsakslasagne:

1stkgulrot i små terninger
100grkålrotskive i små terninger
1stkrød paprika i små terninger
1stk liteløk i små terninger
2sssmør
2dlhvitvin, tørr
3dlmatfløte
2ssmaisennajevner
1ssgurkemeie
1dlost, reven
2stkegg
13stklasagneplater
salt og pepper

Gressløkpesto:

2bunt(er)gressløk
2sspinjekjerner
1ssparmesan, revet
1feddhvitløk
1,5dlolivenolje
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier214,931 073,70Kcal
Protein6,9734,82gram
Karbohydrat10,0950,41gram
Kostfiber0,814,05gram
Fett15,3876,83gram
Mettet fett4,8224,08gram
Alkohol0,95 %
Salt0,160,78gram
Pris på oppskriftenKr 9,73Kr 48,61Kroner
Hele oppskriften veier1 998 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med grønnsaklasagne: Surr grønnsakene i smør sammen med gurkemeie i 1—2 minutter. Hell på hvitvin og la den koke inn.
Tilsett fløte og melk, kok opp og jevn sausen med maisenna. Rør inn ost og ett egg om gangen. Smak stuingen til med salt og pepper.

Kle en brødform med bakepapir og legg i lasagneplater og grønnsakstuing lagvis. Underste lag skal være lasagneplater, og øverste lag stuing. Stek lasagnen i ovn til den er fast. La den hvile i ca. 10 min før den skjæres i snipper eller stikkes ut i sirkler.

Bland alt unntatt oljen til pestoen i food-processor og finhakk det. Spe med oljen til en fyldig saus.
Pensle fisken med olje og dryss på salt og pepper. Bak den midt i ovnen til den er gjennomstekt, men ikke tørr. Anrett fisken på varme tallerkener som vist på bildet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23647)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Uer i form.Uer i form.
Denne retten har 59,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne.Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne.
Denne retten har 214,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt uer med nypoteter og hvitløk.Stekt uer med nypoteter og hvitløk.
Denne retten har 129,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt filet av uer.Ovnsbakt filet av uer.
Denne retten har 192,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.