Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsbakte hvittingruleter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stk filethvittingfileter
1dashsalt
hvit pepper
2stksjalottløk
2sssmør
1dlhvitvin
1dlfiskekraft eller fiskebuljong
1tskarri
1ssmaizena
2dlfløte
1stkrød paprika
0,25stkisbergsalat
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ovnsbakte hvittingruleter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier127,17474,73Kcal
Protein10,4438,97gram
Karbohydrat1,585,90gram
Kostfiber0,361,34gram
Fett8,2130,65gram
Mettet fett5,1719,30gram
Alkohol0,64 %
Salt0,281,04gram
Pris på oppskriftenKr 7,50Kr 28,00Kroner
Hele oppskriften veier1 493 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Flå hvittingfiletene og fjern bein. Strø med salt og hvit pepper. Rull dem sammen til 8 ruletter. Rull fisken med den hviteste siden ut. Om nødvendig kan rulettene holdes sammen med en tannpirker.

Smør en ildfast form godt. Finhakk sjalottløk og strø denne i bunnen på formen. Legg i rulettene og hell over hvitvin og fiskekraft. Dekk til med aluminiumsfolie og bak fisken i ovn i 25 minutter.

Når fisken er ferdig, tas den ut av formen og holdes varm.

Sil kraften over i en kjele og tilsett karri. Om ønskelig kan karrien freses litt i smør først. På denne måten slipper du mer smak. Rør ut maisenna i fløte, og jevn sausen med dette. Kok til sausen blir passe tykk.

Kutt paprika i terninger og issalat i strimler. Varm disse så vidt i sausen.

Ta ut issalat og paprika. Fordel dette på 4 tallerkener. Legg to hvittingruletter på hver tallerken og hell sausen over. Server med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11908)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.