Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnskokt fisk i rømme med rekeris




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grfiskefilet
50grsmør eller margarin
paprika
1dashsalt
nymalt pepper
4dlrømme, 20%
1dlkruspersille, finhakket

Rekeris:

125grrensede reker(250 g urensede)
2sssmør eller margarin
karri
2dlris, langkornet
4dlvann,kokende
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ovnskokt fisk i rømme med rekeris med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier200,40842,78Kcal
Protein7,4931,50gram
Karbohydrat11,4047,94gram
Kostfiber0,592,48gram
Fett13,7457,78gram
Mettet fett8,3535,12gram
Salt0,431,80gram
Pris på oppskriftenKr 5,08Kr 21,36Kroner
Hele oppskriften veier1 682 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Halvsmelt smøret og pensle filetene, gni dem inn med en blanding av paprika, salt og pepper.

Legg filetene i et ildfast fat og hell rømmen over.

Sett fatet i ovnen ved 225 C i 30 minutter eller til fisken er gjennomkokt. Øs fisken et par ganger de første 5 minuttene.

Smelt smøret i en kjele og fres rikelig med karri i dette, tilsett rekene og sving dem til de blir en anelse brune, ta dem opp.

Hell risen i karrien, rør om og tilsett det kokende vannet. La det småkoke ca 20 minutter over svak varme.

Krydre risen, tilsett rekene og la dem bli gjennomvarme. Dryss persille over fisken og server rekerisen ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11885)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.