Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsstekt abbor med salt




Ingredienser

1-2 kg grovsalt
små, rensede abborer
kokte poteter og dillsmør


Annonse


Fremgangsmåte:

Rens abborene og fjern gjellene – det røde under gjellelokkene som har en besk smak. Hodet kan bli sittende. Tørk fisken godt med papir.

Dekk abborene helt med grovsalt og stek dem i ovn ved 225 C i ca 40 minutter. Grav fisken ut av saltet og server med smeltet dillsmør og kokte poteter.

Denne retten kan også serveres med for eksempel stekte løkringer eller en salat av tomater og gressløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11909)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.